Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka potrzebuje małej pomocy :)

1. Gram fiddlem nie idzie mi źle a nawet dobrze. Ale mam pytanie co do itemków. Teraz ja kupuje pokolei te polecane przedmioty ale wiem że inne są pewnie lepsze (dam tu łatwy przykład Master Yi nie ma widmowych tancerzy nawet w polecanych a gdy kupi się takie dwa jest praktycznie nie do zniszczenia)

2. Nie wiem po co zabija się smoka lub tego takiego "węża" dużego. Powie mi ktoś jaki to ma sens? Przecież ich zabija się dosyć długo a bonusy z nich nawet nie starczą żeby kogoś zabić.

3. Zamierzam kupić następnego bohatera bo uzbierało mi się trochę kaski ale nie kupie w ciemno ;pp. Interesuje mnie Caitlyn i Anivia czy jest możliwość zobaczenia kiedy one się pojawią jeszcze raz w darmowych? Dodam że Caitlyn ostatni raz była w 52 rotacji a Anivia w 54.

Myślę że tyle pytań narazie wystarczy :P.

Opublikowano

1.Fajny build pod fidla jest ze spellvampem . Wpisz w google Fiddle build spell vamp znajdziesz : >

2.Smoka na 3vs3 daje buffa+trochę kasy , smok na 5vs5 tylko kasa , Wąż (baron) Najlepszy buff w grze .

Buffy cie wsmacniają .

3.Nigdy nie wiadomo kto będzie w kolejnej rotacji .

Opublikowano

Wszystko fajnie ale ten bulid co podałeś nie ma nawet 1 oceny pozytywnej więc nie wiem czy naprawdę jest taki dobry. A i takie małe pytanko nowi bohaterowie pojawiają się w poniedziałek czy wtorek?

Opublikowano

Prawdopodobnie jutro . Tak na marginesie podałem Ci build , którego możesz stosować . Tym buildem z W wyciągam nie raz po 300hp na sekundę :)

Oprócz tego leczenie z ulti , E .

Opublikowano

Darmowe championy pojawiaja sie zawsze rano we wtorek ( pamietam ze raz bylo tak ze wieczorem dopiero sie pojawily)

Co do 3 pytania w 1 poscie to pamietam ze miss fortune byla z 4 razy z rzedu w rotacji a w wakacje to chyba 3 razy byl shen veigar zilean

qkjk.gif?1312334500
Opublikowano

Siemka potrzebuje małej pomocy :)

1. Gram fiddlem nie idzie mi źle a nawet dobrze. Ale mam pytanie co do itemków. Teraz ja kupuje pokolei te polecane przedmioty ale wiem że inne są pewnie lepsze (dam tu łatwy przykład Master Yi nie ma widmowych tancerzy nawet w polecanych a gdy kupi się takie dwa jest praktycznie nie do zniszczenia)

2. Nie wiem po co zabija się smoka lub tego takiego "węża" dużego. Powie mi ktoś jaki to ma sens? Przecież ich zabija się dosyć długo a bonusy z nich nawet nie starczą żeby kogoś zabić.

3. Zamierzam kupić następnego bohatera bo uzbierało mi się trochę kaski ale nie kupie w ciemno ;pp. Interesuje mnie Caitlyn i Anivia czy jest możliwość zobaczenia kiedy one się pojawią jeszcze raz w darmowych? Dodam że Caitlyn ostatni raz była w 52 rotacji a Anivia w 54.

Myślę że tyle pytań narazie wystarczy :P.

1. Polecane to nie jest najlepsza opcja, twórcy gry je układali, którzy w tą gren ie grają 24/7. :D

2. Smoka zabija się po to aby cała drużyna dostała chyba z 190 złota, a węża aby mieć na minute dwie buffa na dmg i regenerację.

3. W mojej opini cait jest dużo lepsza. Anivia trzeba się nauczyć używać skilli, cait ma horendalny zasięg z ulti, posiada płapki, mechanizm ucieczki, dość przydatne Q podczas farmienia.

Jeżeli chodzi o jej build to jest dość dobry, jednak pod brakuję mi tutaj bloodthistera, a masteries cait nie powinny sięopierać na 3 drzewku.

Opublikowano (edytowane)

Okej dzięki za odpowiedzi ale zastanawia mnie ten fragment

"bloodthistera, a masteries cait nie powinny sięopierać na 3 drzewku." nie wiem zbytnio o co chodzi ;pp proszę pisać po polsku ;pp

Edytowane przez Patryczekkk